Svi predavači u školi Tom i Ema su završili Filološki fakultet u Beogradu a predavači, izvorni govornici, imaju diplome međunarodnih univerziteta.
Naši profesori su posvećeni poslu; izuzetno su kreativni, trude se da se prilagode individualnim potrebama učenika, dinamični su i profesionalni. Posebno je važno što imaju dobru komunikaciju sa polaznicima i uspešni su u prenošenju znanja.

Tim predavača škole Tom i Ema ne menja se često; većina profesora ima dugogodišnji staž u školi, neki i po više od deset godina a nastojimo da našem timu priključujemo i najtalentovanije mlade predavače. Svi profesori redovno idu na stručna usavršavanja, pohađaju međunarodne seminare i radionice za učenje jezika. Članovi su ELTA, Udruženja profesora engleskog jezika Srbije, a neki od njih i sami drže predavanja i prezentacije u vezi sa metodikom nastave drugim nastavnicima.

Tom i Ema naš tim

ČASOVI KONVERZACIJE

Časove konverzacije u našoj školi drže izvorni govornici kao i predavači iz drugih zemalja ili sa međunarodnim iskustvom, čiji engleski je na nivou izvornog govornika.

DEO NAŠEG TIMA SU I LANA I ALEKSANDRA

Njih ćete prvo sresti kada uđete u našu školu. One se staraju da sve u školi teče glatko i uvek su tu da vam odgovore na sva pitanja vezana za organizaciju rada škole, da razreše nedoumice vezane za raspored, školarine, da izdaju knjige iz biblioteke.

Frederick-Schulze

Aleksandra i Lana