Marija Stefanović

Moja priča o tome kako sam se zaljubila u engleski jezik počela je kada sam imala pet godina i jedini programi sa crtanim filmovima koje sam gledala na televiziji su bili na engleskom jeziku. U tom ranom uzrastu sam često dane posvećivala tom čarobnom svetu crtaća koji su mi pomogli da vrlo brzo usvajam jezik i zavolim ga.

Prva iskustva sa predavanjem engleskog jezika sam stekla kada sam krenula na fakultet i dobijala razne prilike da podelim svoje znanje sa najmlađima. Tada sam shvatila da posao profesora može biti jako zanimljiv i da imam želju da nastavim da se bavim time i u budućnosti.

Rad sa decom i jezikom koji volim doprinosi tome da uživam u svom poslu i inspiriše me da se konstantno trudim da osmislim časove koji će biti kako produktivni, tako i interesantni deci. To podrazumeva, pored lekcija predviđenih za rad na časovima, i uključivanje različitih igara i aktivnosti kroz koje deca na jedan zabavan način mogu da usvajaju novo znanje.
Zahvalna sam što sam postala deo škole „Tom i Ema”, jer sam tu dobila šansu da se upoznam sa novim metodama predavanja kroz koje se trudim da stvorim zabavne, ali i produktivne časove i stvarim svoju želju da se bavim poslom nastavnika.