Ispiti

Addvantage LogoPripremamo polaznike za sve međunarodno priznate jezičke ispite Univerziteta u Kembridžu (KET, PET, FCE, CAE, CPE), kao i za IELTS i TOEFL. Naša škola je preporučena od strane Britanskog saveta, organizatora Kembridž ispita u Srbiji, kao centar za pripremu ispita (preporuka Britanskog saveta). Naši polaznici na ovim ispitima postižu natprosečne rezultate, o čemu svedoče primeri navedeni niže.

Rezultati naših polaznika na Kembridž ispitima

Pojedinačni rezultati grupe naših učenika koji su u junu prošle godine polagali ispit CPE - Certificate of Proficiency in English - najviši od 5 nivoa Kembridž ispita. Ocena ’A’ na tom ispitu približno odgovara nivou obrazovanog izvornog govornika.

Sa sajta Cambridge English Assessment:

 

Rezultati naših polaznika na Cambridge ispitu u decembru 2020

Cilj nam je da naši učenici tokom srednje škole polože jedan od Kembridž ispita i steknu međunarodno priznatu diplomu. Kembridž diplome priznate su kako kod nas, od strane Ministarstva obrazovanja Srbije, tako i u inostranstvu ukoliko učenici žele da putuju, rade ili se školuju na engleskom jeziku. (Spisak institucija koje priznaju Kembridž diplome možete pogledati ovde)

Stariji-djaci-dodela-diploma

Jedan broj naših mlađih polaznika polaže Kembridž ispit 'Flyers', koji pruža odličnu osnovu za pripremu jezičkih ispita viših nivoa.

Mladji-djaci-dodela-diploma

Godišnje preko 50 naših učenika položi jedan od ovih ispita. Na ispitima preko 90% naših učenika dobija ocenu ‘A’ na delu ispita koji testira govorni engleski.

Zvezde

The Cambridge English Scale

Cambridge-English-Scale