Anđela Praizović

Moje oduševljenje engleskim jezikom počelo je gledanjem crtanih filmova u detinjstvu. Brzo sam pokazala afinitet prema jezicima, što su moji roditelji prepoznali upisujući me u školu engleskog jezika Tom i Ema. Ona je od prvog dana postala moje omiljeno mesto za učenje. U ovoj školi nisam samo naučila jezik, već i razvila ljubav prema čitanju provodeći dosta vremena biblioteci prepunoj knjiga na engleskom jeziku. Kao jako stidljiva i povučena devojčica sam uz podršku strpljivih nastavnika učvrstila ne samo svoje veštine komunikacije već i socijalizacije.

Nakon položenih FCE i CAE Kembridžovih ispita, diplomirala sam anglistiku na Filološkom fakultetu u Beogradu i odmah potom se posvetila nastavi, otkrivši da je to moj životni poziv. Kao nastavnik, fokusiram se na to da časovi budu zanimljivi i prilagođeni uzrastu i interesovanjima đaka. Težim da svako dete oseti radost učenja i slobodu izražavanja.

Rad u školi Tom i Ema omogućava mi da prenesem ljubav prema jezicima svojim učenicima, nudeći im sigurno okruženje i podršku. Za mene je najveća nagrada kada vidim da učenici uživaju da dolaze na časove i postižu vidljiv napredak.