Teodora Jovanović

Jezike sam zavolela još kao dete - ta ljubav je prvobitno počela sa maternjim jezikom, a zatim se proširila i na strane jezike. Engleski sam zavolela gledajući i slušajući jezik u filmovima i muzici. Iako mi je engleski jezik uvek bio na prvom mestu, učila sam, a i dalje usavršavam nemački i korejski.

Kao student sam veliku pažnju posvećivala predmetima vezanim za metodiku nastave i još tada sam krenula u potragu za prilikom da se okušam u učionici. U tome sam i uspela, te sam 2018. godine počela da radim kao zamena profesora u jednoj školi jezika u Beogradu. Potom sam,u cilju daljeg usavršavanja svog znanja engleskog, 5 meseci provela živeći i radeći u američkoj saveznoj državi Masačusets. Takođe sam kraći vremenski period provela i u Velikoj Britaniji.

Nakon povratka u Srbiju, započela sam rad u školi Tom i Ema, gde sam dobila priliku za profesionalno usavršavanje, a i bila okružena kolegama koje su uvek bile spremne da mi pomognu. Volim rad sa decom, isto koliko i rad sa odraslima, a trudim se da svoje učenike u toku učenja i zabavim, koristeći razne aktivnosti.