Gorana Necić

Gorana-Necic

Još kao mala zavolela sam prvo francuski, a potom i engleski jezik. Kada je došlo vreme da se odlučim šta ću studirati, nije bilo dileme da će to biti engleski. Završila sam Filološki fakultet u Beogradu, a potom položila i Kembridž Proficiency ispit.

Pošto je školu Tom i Ema osnovala moja tetka, još dok sam bila u gimnaziji imala sam priliku da u nju dolazim kao đak i da se u njoj osetim kao kod kuće. Bila sam presrećna kad sam dobila šansu da Tom i Ema bude sastavni deo i mog profesorskog života. Posle 5 godina rada sa đacima, počela sam postepeno da se interesujem i za organizaciju nastave. 2013.godine završila sam kurs za direktore nastave u Barseloni i sada pored vremena koje provodim u učionici, radim i kao direktor nastave.

Za mene nema ničeg lepšeg od diskusija koje na engleskom jeziku vodim sa đacima koje sam, kad su bili mali, učila alfabet ili prve reči na engleskom jeziku. Kada pomislim odakle smo počeli i dokle smo stigli, imam osećaj da sam nešto postigla i znam zašto se bavim baš ovim poslom.