Ispiti

Addvantage LogoPripremamo polaznike za sve međunarodno priznate jezičke ispite Univerziteta u Kembridžu (KET, PET, FCE, CAE, CPE), kao i za IELTS i TOEFL. Naša škola je preporučena od strane Britanskog saveta, organizatora Kembridž ispita u Srbiji, kao centar za pripremu ispita (preporuka Britanskog saveta). Takođe smo član 'Silver Addvantage' partnerskog programa Britanskog saveta, sa preko 50 polaznika godišnje koji uspešno polože jedan od ovih ispita. Ovo omogućuje našim polaznicima da ispit prijave po povlašćenoj ceni.

Cilj nam je da naši učenici tokom srednje škole polože jedan od Kembridž ispita i steknu međunarodno priznatu diplomu. Kembridž diplome priznate su kako kod nas, od strane Ministarstva obrazovanja Srbije, tako i u inostranstvu ukoliko učenici žele da putuju, rade ili se školuju na engleskom jeziku. (Spisak institucija koje priznaju Kembridž diplome možete pogledati ovde)

Stariji-djaci-dodela-diploma

Jedan broj naših mlađih polaznika polaže Kembridž ispit 'Flyers', koji pruža odličnu osnovu za pripremu jezičkih ispita viših nivoa.

Mladji-djaci-dodela-diploma

Godišnje preko 50 naših učenika položi jedan od ovih ispita. Na ispitima preko 90% naših učenika dobija ocenu ‘A’ na delu ispita koji testira govorni engleski.

Zvezde

The Cambridge English Scale

Cambridge-English-Scale